Тел/ Фах: 02/ 2 726 000 Телефон 2: 070/ 207 543 Побарај понуда
Тел/ Фах: 02/ 2 726 000 Телефон 2: 070/ 207 543

Супер промоцијата на нови диспензери за ладење и греење!

Со најдобра цена и најголема гаранција!

Изберете понуда

Супер промоцијата на нови диспензери за ладење и греење!

Со најдобра цена и најголема гаранција!

Изберете понуда

Како можете да бидете сигурни дека водата која ја пиете е чиста?

Користете ги системите на Watertec!!!

Изберете понуда

За нас

DPPU Watertec Доо Скопје е компанија која е создадена за да ги задоволи потребите на луѓето, да се прилагодат на се помодерниот и побрз начин на живот!
Со оглед дека водата е главниот дел на човековиот живот и поради се поголемите обврски како на работа, така и дома, ние решивме да создадеме услуга- бренд кој би Ви го олеснил и модернизирал Вашиот живот.
Знаејќи дека човековиот систем за да функционира најдобро дневната потреба количина на вода му е од 1 до 3 литри, а денешниов систем на градски водовод е во се полоша состојба и содржината на водата е се потешка за пиење, ние решивме тоа да го сториме на полесен начин со water coller- те на WATERTEC вие во секое време би имале технички исправна ладна и топла вода која се препорачува од сите медицински истражувања да се пие во што е можно поголема количина.

За нас

DPPU Watertec Доо Скопје е компанија која е создадена за да ги задоволи потребите на луѓето, да се прилагодат на се помодерниот и побрз начин на живот! Со оглед дека водата е главниот дел на човековиот…

Насоки да изберете вода

1

Одбери ја посакуваната вода

2

Јави се на 02/ 2 726 000

3

Ја добиваш водата во 1 работен ден

Види повеќе

Типови производи

img18

Диспензери за вода

Види повеќе

Референтна Листа

Кожувчанка е основана 1995 година. Таа е еден од лидерите во индустријата за производство на природна минерална вода, природна изворска вода и освежителни безалкохолни пијалоци. На почетокот компанијата произведуваше само природна минерална вода се до 2004 година кога се здоби со лиценцата за полнење на освежителните безалкохолни пијалоци од програмата на германскиот интернационален бренд SINALCO.

Кожувчанка
Види повеќе

Македонски Телеком, водечкиот национален телекомуникациски оператор е дел од Групацијата Дојче Телеком. Македонски Телеком нуди говорни и податочни услуги на фиксна и мобилна мрежа, со долгогодишно искуство и водство на пазарот. Исто така, Македонски Телеком постојано воведува меѓународна експертиза, иновативни решенија и најсовремени технолошки трендови.

Македонски Телеком
Види повеќе
COSMIC DEVELOPMENT
Види повеќе