Тел/ Фах: 02/ 2 726 000 Телефон 2: 070/ 207 543 Побарај понуда
Тел/ Фах: 02/ 2 726 000 Телефон 2: 070/ 207 543

Апарат за топла/ладна вода Avoks

Компресорски модел: Avoks
Димензии: 280290925
Тежина: 12kg
Боја: бела
Напон: 220-240V/50Hz,110V/60Hz
Топла вода: 85 – 95 С, 5Л/Час
Ладна вода: 5 – 10 С, 3Л/Час
Ладилен медиум: R 134a eco

Цена: 8500 ден.
Промоција : 8900 ден. со 10 боци од 10 лит.
Гаранција: 2 години.

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2726 000

+389 70 207 543

Пишете ни во контакт формата