Тел/ Фах: 02/ 2 726 000 Телефон 2: 070/ 207 543 Побарај понуда
Тел/ Фах: 02/ 2 726 000 Телефон 2: 070/ 207 543

Апарат за топла/ладна вода компресорски, Модел 611 Б

Димензии: 310300840 Тежина : 12.5
Боја: бела/силвер
Напојување: 220-240v,50/60HZ
Моќност на греење: 550W
Температура на греење: 85-95С
Капацитет на греење: 5L/h
Моќност на ладење: 90w
Капацитет на ладење: 2L/h
Температура на ладење: 6-10С
Тип на фреон: R134a (компресорско ладење)

Цена: 9500 ден.
Промоција: 9900 ден со 100 литра вода
Гаранција: 2 години

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2726 000

+389 70 207 543

Пишете ни во контакт формата