Тел/ Фах: 02/ 2 726 000 Телефон 2: 070/ 207 543 Побарај понуда
Тел/ Фах: 02/ 2 726 000 Телефон 2: 070/ 207 543

АПАРАТ ЗА ТОПЛА/ЛАДНА ВОДА YLRS-D (Desk)

Модел:YLRS-D
Димензија:cm-30*30.5*42
Количина во кутија: 1 ком
боја: небесно сино\црно – небесно лила\ црно
Напојување:220-240v,50/60HZ
Моќност на греење: 550W
Температура на греење:85-95С
Капацитет на греење: 5L/h
Моќност на ладење: 90w
Капацитет на ладење: 2L/h
Температура на ладење: 6-10С
Тип на фреон : R134a (компресорско ладење)
G.W./N.W. : 15/14KGS

Цена: 8900 ден.
Промоција: 9500 ден. со 10 боци од 10 лит.
Гаранција: 2 години.

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2726 000

+389 70 207 543

Пишете ни во контакт формата