Тел/ Фах: 02/ 2 726 000 Телефон 2: 070/ 207 543 Побарај понуда
Тел/ Фах: 02/ 2 726 000 Телефон 2: 070/ 207 543

Евина

Евина е природна минерална вода , која извира од изворот Топлик., на длабочина од 220 м и со топлина на водата од 25 Целзиусови степени.

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2726 000

+389 70 207 543

Пишете ни во контакт формата