Тел/ Фах: 02/ 2 726 000 Телефон 2: 070/ 207 543 Побарај понуда
Тел/ Фах: 02/ 2 726 000 Телефон 2: 070/ 207 543

Ладна

 Она што ја издвојува Ladna од останатите води е нејзиниот совршено избалансиран хемиски состав. Исклучително ниското ниво на натриум ја прави Ladna погодна за децата уште од најмала возраст.

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2726 000

+389 70 207 543

Пишете ни во контакт формата