Тел/ Фах: 02/ 2 726 000 Телефон 2: 070/ 207 543 Побарај понуда
Тел/ Фах: 02/ 2 726 000 Телефон 2: 070/ 207 543

Lamo 80B

Апарат за топла/ладна вода
компресорски,модел LAMO 80B
Димензии : 355*360*1010
Тежина : 16kg
Боја :бела
Напон : 220-240V/50Hz,110V/60Hz
Топла вода : 85 – 95 С , 5Л/Час
Ладна вода : 5 – 10 С , 3Л/Час

Ладилен медиум : R 134a eco

Цена: 9000,00 ден

Промоција: 9700,00 ден со 100 литра вода

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2726 000

+389 70 207 543

Пишете ни во контакт формата