Тел/ Фах: 02/ 2 726 000 Телефон 2: 070/ 207 543 Побарај понуда
Тел/ Фах: 02/ 2 726 000 Телефон 2: 070/ 207 543

Nobel Air – 28500 денари

НОВ ПРОИЗВОД❗
Сигурен и чист филтер на воздух во вашиот дом!
🔹 Елиминира 99,7% прашина и алергени
🔹 Убива бактерии, вируси и микроби
🔹 Го освежува воздухот
🔹 Помага за подобро дишење и спиење со што го унапредува имунитетот

☎️ Ве очекуваме на: +389 70 207 543

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2726 000

+389 70 207 543

Пишете ни во контакт формата