Тел/ Фах: 02/ 2 726 000 Телефон 2: 070/ 207 543 Побарај понуда
Тел/ Фах: 02/ 2 726 000 Телефон 2: 070/ 207 543

Планинска Роса

Планинска роса е природна изворска вода. Експертите ја препорачуваат токму изворската вода за пиење бидејки зачувувањето на изворскиот состав и природната чистота ја издвојуваат во посебна група во однос на останатите води.

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2726 000

+389 70 207 543

Пишете ни во контакт формата