Тел/ Фах: 02/ 2 726 000 Телефон 2: 070/ 207 543 Побарај понуда
Тел/ Фах: 02/ 2 726 000 Телефон 2: 070/ 207 543

YLRS-H2

Димензии: (см): 33x33x98
Количина во кутија: 1 парче
Боја: Сребрена/Црна
Херво приклучок
Напон: 220-240v, 50/60 HZ
Грејна моќност: 550 W
Температура на греење: 85-95C
Капацитет на топење: 5л/ч
Моќност на ладење: 90 W
Капацитет за ладење: 2л/ч
Температура на ладење: 6-10 степени
Фреон: R600a (Компресорско ладење)
G.W./N.W. : 15/14 кг

Цена: 10500 ден.

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2726 000

+389 70 207 543

Пишете ни во контакт формата