Тел/ Фах: 02/ 2 726 000 Телефон 2: 070/ 207 543 Побарај понуда
Тел/ Фах: 02/ 2 726 000 Телефон 2: 070/ 207 543
9 октомври 2020

NOBEL AIR – сигурен и чист филтер на воздух во вашиот дом!

Сигурен и чист филтер на воздух во вашиот дом! Елиминира 99,7% прашина и алергени Убива бактерии, вируси и микроби Го освежува воздухот Помага за подобро дишење и спиење што помага и унапредува имунитетот

Ве очекуваме на: +389 70 207 543