Тел/ Фах: 02/ 2 726 000 Телефон 2: 070/ 207 543 Побарај понуда
Тел/ Фах: 02/ 2 726 000 Телефон 2: 070/ 207 543
25 октомври 2019

Македонски Телеком

Македонски Телеком, водечкиот национален телекомуникациски оператор е дел од Групацијата Дојче Телеком. Македонски Телеком нуди говорни и податочни услуги на фиксна и мобилна мрежа, со долгогодишно искуство и водство на пазарот. Исто така, Македонски Телеком постојано воведува меѓународна експертиза, иновативни решенија и најсовремени технолошки трендови.