Тел/ Фах: 02/ 2 726 000 Телефон 2: 070/ 207 543 Побарај понуда
Тел/ Фах: 02/ 2 726 000 Телефон 2: 070/ 207 543
22 октомври 2019

Кожувчанка

Кожувчанка е основана 1995 година. Таа е еден од лидерите во индустријата за производство на природна минерална вода, природна изворска вода и освежителни безалкохолни пијалоци. На почетокот компанијата произведуваше само природна минерална вода се до 2004 година кога се здоби со лиценцата за полнење на освежителните безалкохолни пијалоци од програмата на германскиот интернационален бренд SINALCO.