Тел/ Фах: 02/ 2 726 000 Телефон 2: 070/ 207 543 Побарај понуда
Тел/ Фах: 02/ 2 726 000 Телефон 2: 070/ 207 543
01
Локација:
Станови:
Изведен објект:

Евина е природна минерална вода , која извира од изворот Топлик., на длабочина од 220 м и со топлина на водата од 25 Целзиусови степени.